Önen Esnafın Sıkıntılarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Önen Esnafın Sıkıntılarını Dinledi

Önen Esnafın Sıkıntılarını Dinledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Emin Önen, kent temasları sırasında esnafla bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları dinledi.

16.07.2014 13:06  Güncelleme: 13:01

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, seçim öncesinde ziyaret ettiği Devteşti bölgesi esnaflarından kilim dokumacısı Nuri Alakuş'u ziyaret ederek yaşanan sorunları dinledi.

Ziyaretleri sırasında milletvekillerinin seçimden seçime geldiklerini belirterek sitem eden kilim dokumacısı Nuri Alakuş'u iş yerinde ziyaret eden Vekil Önen "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti döneminde siyaset gerçek şeklini almıştır. Artık Vekiller ağa değil adeta milletin hizmetkarı olmuşlardır. Zaten Başbakanı hizmetkar olan bir milletin Vekili de hizmetkar olmaya mecburdur. Bizim gayemiz de budur. Biz yurt dışı görevlerimizden fırsat bulduk da ilimize gelerek hem yakınlarımızı görüyoruz, hem de vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Partililerimizle ve basın mensuplarımızla da bir araya gelerek mevcut sorunlarımızı, çözüm yollarını, varsa vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, onların çözümü ve gerçekleştirilmesi konusunda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz yaptığımız işin reklamını yapmıyoruz. Karşılığını da vatandaşımızdan değil Allah-u Teala'dan bekliyoruz" dedi.

Devteşti bölgesi esnaflarından kilim dokumacısı Nuri Alakuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz geçmişten beri seçimden seçime gördüğümüz Milletvekillerimizi her zaman görelim, varsa sorunlarımızı, taleplerimizi iletelim istiyoruz. Belki ildeki yöneticilerin yapmaları gereken ancak yapmadıkları çalışmalar varsa onları da vekillerimize iletelim diye yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Önen Esnafın Sıkıntılarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement