Ordu'da Gazeteci Aşar'dan Cami Avlusunda İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Gazeteci Aşar'dan Cami Avlusunda İftar Yemeği

Ordu\'da Gazeteci Aşar\'dan Cami Avlusunda İftar Yemeği

Ordu’da günlük yayın yapan İstikbal gazetesi sahibi Temel Aşar’ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da cami avlusunda düzenlendi.

12.07.2015 22:53

Ordu'da günlük yayın yapan İstikbal gazetesi sahibi Temel Aşar'ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da cami avlusunda düzenlendi.

Ordu'da günlük yayın yapan İstikbal gazetesi sahibi Temel Aşar, her yıl düzenlediği iftar programı geleneğinin bu yıl 7.'sini gerçekleştirdi. Her yıl Ramazan ayında Altınordu ilçesi Aziziye Yalı Camii önünde iftar veren Temel Aşar'ın programı yoğun katılımla gerçekleşti. Kimseye davetiye gönderilmediği iftar yemeğine camiye gelen hatta yoldan geçen katılabiliyor. Yalı Camii önünde düzenlenen iftar programına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, daire müdürleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İstikbal gazetesi sahibi Temel Aşar, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini her yıl düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da Gazeteci Aşar'dan Cami Avlusunda İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement