Ordu Organize Sanayi Camisi, İbadete Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ordu Organize Sanayi Camisi, İbadete Açıldı

22.06.2012 15:45

Ordu Organize Sanayi Camisi, ibadete açıldı.

Ordu Organize Sanayi Camisi, ibadete açıldı.

Kılınan ilk cuma namazının ardından açıklamada bulunan İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, en güzel camilerden birini daha açmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Cami içerisinde hiçbir eksiğin olmadığını belirten Kolukısaoğlu, "Camimiz bugün ibadete açıldı. Camimizin sadece dış çevre düzenlemesi yapılacak. Bunun dışında cami bölümünün hiçbir eksiği kalmadan ibadete açılmış oldu. Yeni camimizde en az 2 bin kişi bir arada namaz kılabilecek. Bundan dolayı bu cami, potansiyel olarak da ilimizde büyük bir rahatlamayı sağlayacak. Caminin yapımında destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kolukısaoğlu, mahallelerde cami sayısının fazla olduğunun söylenebildiğini vurgulayarak, "Artık cemaat çok uzağa gitmiyor. Dolayısıyla nerede cami yapma imkanı varsa buna önderlik etmek gerekir. Çünkü kültürümüzde caminin çok önemi var" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Yayıncı: Orhan Topal - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Organize Sanayi Camisi, İbadete Açıldı - Son Dakika


Advertisement