Ortaca'da Başırılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Başırılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Ortaca\'da Başırılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Ortaca Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda 2011-2012 öğretim yılı sonunda karnelerine alan öğrenciler sevinç içinde sevinç gösterisinde bulundu.düzenlenen tören ile sınıflarında ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.2011-2012 Öğretim yılını...

08.06.2012 13:35

Ortaca Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda 2011-2012 öğretim yılı sonunda karnelerine alan öğrenciler sevinç içinde sevinç gösterisinde bulundu.

2011-2012 Öğretim Yılını başarı ile tamamlayan öğrenciler,

düzenlenen tören ile sınıflarında ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

2011-2012 Öğretim yılını değerlendiren Cengiz Topel İlköğretim Müdürü Güven Durak; " Okulumuz sınıfları olan 4. sınıf A,B,C, 5. Sınıf A,B,C 6. sınıf A,B,C, 7, sınıf A,B,C, ve 8. Sınıf A,B,C'lerde sınıflar bazında ilk üçe giren öğrencilerimize değişik hediyelerle ödüllendirdik. Sınıflardaki ilk üçe giren öğrencilerimizi değerlendirme yaparken, yılsonu ağırlıklı not ortalamalarına göre hediyeler verilmesine uygun gördük. Ödüller bu şekilde dağıtıldı.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu ilçede özel okul hariç, okulumuz birinci durumdaydı.121 öğrencimiz mezun oldu; 121 öğrenci seviye belirleme sınavına girdi. Yaklaşık olarak 121 öğrencimizden 118 tanesi orta öğretim kurumuna devam etti. Bunun yanında iki çocuğumuz Buca Fen Lisesi'ne, 2 çocuğumuz Muğla Fen Lisesi'ne; iki çocuğumuzda Alanya Girenez Fen Lisesi'ne gönderdik. Bunun yanında yine Muğla Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Fethiye Öğretmen Lisesi'ne çocuklarımız gitti. 76 öğrencimiz orta öğretimde yapılan sınavında başarı gösterip yerleşti.

Bu yıl ise, şartlarda çok anormal durum olmazsa, en az 5 tane öğrencimizi Fen Lisesi'ne gönderebileceğimizi düşünüyorum. Yapılacak olan 2 saatlik süre zarfı içerisinde 5 öğrencimize Fen Lisesine, gideceklerini bekliyorum. Yalnız geçen seneki gibi not ortalamaları yüksek olmayabilir. Bütün 95 öğrencilerimizin sınav başvurularını yaptılar. Bir durum söz konusu olmaz ise hepsinin sınava girip başarılı olacaklarını düşünüyorum. Öğrencilerimize yıl sonu hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Başırılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement