Ortacalılar Armağan'la Coştu - Son Dakika
Yerel

Ortacalılar Armağan'la Coştu

Ortacalılar Armağan\'la Coştu

Alaturka ve Türk Sanat Müziğin güçlü sesi, Pop Star Armağan Uzun, Ortaca'nın Kemaliye köyünde hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

17.04.2012 12:07

Alaturka ve Türk Sanat Müziğin güçlü sesi, Pop Star Armağan Uzun, Ortaca'nın Kemaliye köyünde hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

Gecede ilk olarak Ayla Aksüt ardından da Dalaman Yaren Halk Oyunları Ekibinin sahne aldı. Gecenin yıldızı ise Popstar Armağan Uzun'du. 2 bölüm halinde sahne alan Armağan Uzun, Türk Sanat Müziği ve Alaturka'dan seslendirdiği parçalar ile mekanın konuklarını eşsiz saatler yaşattı. Geceye katılan misafirlerin yoğun şarkı isteğiyle karşılaşan Armağan Uzun, mümkün olduğu kadar isteklere yer verdi. Şampanyaların ard ardına patladığı gece, geç vakitlere kadar devam etti. Gecenin bitimin de ise Armağan Uzun, misafirlerin yoğun alkışları arasında uğurlandı.

Armağan Uzun gecenin sonun da yaptığı açıklamada, "Muhteşem, sıcak bir ortam ve misafirlerden aldığım bu enerji beni çok onore etti. Muğla zaten sıcak bir şehir, insanlarında da bu sıcaklığı hissedebiliyorsunuz. Yaz sonun da mümkün olmayabilir ama sonbahar ayların da tekrar Ley Ley Restaurant'da sizlerle birlikte olacağım ve bu sefer 2 günümü buraya ayıracağım" dedi.

Ley Ley Restaurant sahibi Bülent Akgün ise, "Biz Ley Ley olarak bu bölgede bir ilki gerçekleştirdik, ilerleyen zamanlar da daha farklı bir konseptle, konuklarımıza her hafta kalitemizi katlayarak çok daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğiz. Sizlerin de bildiği gibi Ley Ley Restaurant her hafta sonu canlı müzik eşliğin de İzmir ve İstanbul'dan gelen sanatçılarımızla unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Birlikte seçkin misafirlerimizle unutulmaz akşamlar devam edecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortacalılar Armağan'la Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement