Osman Özet Teşkilatlara Teşekkür Ziyaretleri Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Osman Özet Teşkilatlara Teşekkür Ziyaretleri Yapıyor

Osman Özet Teşkilatlara Teşekkür Ziyaretleri Yapıyor

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Özet, yapılan temayül yoklaması sonrasında teşkilatlara ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundu.

05.03.2015 18:00

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Özet, yapılan temayül yoklaması sonrasında teşkilatlara 'teşekkür' ziyaretinde bulundu.

Özet Tut ve Kahta ilçe teşkilatlarına 'teşekkür', Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş'e ise 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ve Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş'ü ziyaret eden Osman Özet, "İktidarımızın 12 yıldır başlatmış olduğu demokratikleşme sürecinin taçlandırılacağı nokta olan Yeni Anayasa için 2015 Haziran seçimleri büyük önem arz etmektedir. Artık halkımız bu darbe anayasası ile daha fazla yol alamaz. Bugüne kadar halkımızın göstermiş olduğu güven 7 Haziran seçimlerinde de tazelenecektir. Güçlü Adıyaman Güçlü Türkiye sloganı ve Erdemli Siyaset anlayışıyla 2015 yılında AK Parti Kadrolarından milletvekili olmayı Allah nasip ederse halkımız adına Adıyaman adına, ülkemiz adına en iyi hizmetleri vermek için, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osman Özet Teşkilatlara Teşekkür Ziyaretleri Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement