Oyun Odalarında Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Oyun Odalarında Ders Zili Çaldı

Oyun Odalarında Ders Zili Çaldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, 3-6 yaş arası çocuklara yönelik oluşturduğu ve ücretsiz hizmet verdiği 10 oyun odasında yeni eğitim dönemi başladı.

15.10.2015 16:01

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin, 3-6 yaş arası çocuklara yönelik oluşturduğu ve ücretsiz hizmet verdiği 10 oyun odasında yeni eğitim dönemi başladı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 3-6 yaş arası çocuklara yönelik oluşturulan oyun odalarında yeni eğitim dönemine başladı. DİKASUM'un Ben u Sen, Hasırlı ve Yeniköy şubelerinde 6, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda 3 ve Yeniköy Belediye Sosyal Konutları'nda 1 olmak üzere toplam 10 oyun odası için bu yıl 264 çocuk kayıt yaptırdı.

"OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ"

Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Kreş Hizmetler i Şube Müdürü Veysel Yıldırım, zihinsel ve toplumsal gelişimde okul öncesi eğitimin oldukça önemli olduğunu söyledi. Söz konusu eğitim döneminin çocukların ileriki yaşamını da etkilediğine dikkat çeken Yıldırım, oyun odalarında ücretsiz hizmet verildiğini bildirdi. Beklediklerinden daha fazla ilgiyle karşılaştıklarını anlatan Yıldırım, oyun odalarının bölgede birçok belediyeye örnek teşkil ettiğini vurguladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oyun Odalarında Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement