Özdemir Taksici Esnafının Sorununu Sahipleniyoruz - Son Dakika
Yerel

Özdemir Taksici Esnafının Sorununu Sahipleniyoruz

Özdemir Taksici Esnafının Sorununu Sahipleniyoruz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Harun Özdemir, Özdere beldesindeki bir taksi durağında taksi esnafının şikâyetlerini dinledi

14.05.2011 22:59

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Harun Özdemir, taksi esnafının sınır ilçeleri arasında yaptığı yolcu taşımalarında karşılaştığı ağır maddi yükümlülüklerin yeni bir düzenlemeyle ortadan kaldırılabileceğini söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Harun Özdemir, Özdere beldesindeki bir taksi durağında taksi esnafının şikâyetlerini dinledi.

Taksiciler Özdemir'e sınır ilçeden dönüşlerinde aynı yolcuyu taşımaları durumunda 2 bin 500 TL para cezası ödemek zorunda kaldıklarını söyledi. Taksiciler, söz konusu uygulamanın değiştirilmesi konusunda destek istedi.

Sorunu bizzat Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'a aktaracağını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu: "Bugün dünyada sınırlar kalkıyor.

Bizde de her türlü mal ve hizmet dolaşımı vergisini verdiğin sürece serbest. Taksici esnaflarımızın böyle bir uygulama ile karşılaşmaları kendi bünyelerinden kaynaklanan bir problem, ama biz AK Parti olarak bu konuyu da sahipleniyoruz. Gerekli düzenlemenin yapılması için destek vermeye hazırız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Özdemir Taksici Esnafının Sorununu Sahipleniyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement