Özel Sanko Koleji Münazarada Gaziantep'i Başarıyla Temsil Etti - Son Dakika
Yerel

Özel Sanko Koleji Münazarada Gaziantep'i Başarıyla Temsil Etti

Özel Sanko Koleji Münazarada Gaziantep\'i Başarıyla Temsil Etti

Özel Sanko Koleji öğrencileri, Özel Okullar Birliği tarafından 4'üncüsü düzenlenen 'Türkiye Münazara Şampiyonluğu' elemelerinde Gaziantep'i başarıyla temsil etti.

28.11.2012 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sanko Koleji öğrencileri, Özel Okullar Birliği tarafından 4'üncüsü düzenlenen 'Türkiye Münazara Şampiyonluğu' elemelerinde Gaziantep'i başarıyla temsil etti.

Ankara'da yapılan münazaranın ilk turunda yer alan Özel Sanko Koleji öğrencilerinden Fatih Kemal Öksüzoğlu, Halil Can Hidayet, Ahmet Murat Hatabay, Merve Sadioğlu ve Furkan Anlar başarılı performansları ile İstanbul'da yapılacak Şampiyonluk ikinci turuna katılmaya hak kazandı. Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, ekonomi, siyaset, spor, sağlık, hukuk ve genel kültür dallarında öğrencilerin düşünme ve konuşma becerilerinin, konuları tez - anti tez şeklinde savunabilmelerinin geliştirilmesinin amaçlandığı münazarada geçtiğimiz yıl bölge birincisi olduklarını anımsattı.

Öğrencilerin tartışılan konuları sağlam ve tutarlı bir şekilde savunarak bilgi donanımlarını da sergilediklerini belirten Köylüoğlu, "Ankara Büyük Fen Koleji'nde yapılan ve aralarında Ankara TED Koleji, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, İzmir Türk Koleji, Mehmet Emin Resulzade Okulları, Ege Koleji gibi okulların yer aldığı münazaranın İstanbul'da yapılacak ikinci turundan sonra şampiyonluk final turu Antalya'da gerçekleştirilecek" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sanko Koleji Münazarada Gaziantep'i Başarıyla Temsil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement