Özyavuzdan Gazeteciler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özyavuzdan Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Özyavuzdan Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Şanlıurfa MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler'i ziyaret etti.

21.03.2013 17:39

Şanlıurfa MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler'i ziyaret etti.

Güler, "Medya ve siyasiler arasında önemli bir iletişim durumu mevcut. MHP ile basın kuruluşları arasında önemli bir haber transferi ve bilgi paylaşımı var. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Partinin çalışmaları ve yaptıkları siyasi faaliyetleri günü gününe medyaya aktarıyorlar. Bu vatandaşlarımızın

ve kamuoyunun yapılan faaliyetleri bilmesinde aydınlatılmasında

önemli bir etken oluyor. Bu çalışmalarının devamını diliyorum. Kendilerine tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Özyavuz da MHP Şanlıurfa İl Başkanı olarak yönetim kurulu ile beraber Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı

Kamil Güler'i yerinde ziyaret ettiklerini belirterek, "Bizim Kamil beyle uzun zamandan beri bir hukukumuz var. Malumunuz benim üç dönem belediye başkanlığım döneminde kendisi de vilayette önemli bir görevde idi. Onun için o hukuk da devam ediyor. Basın bizim elimiz ayağımız. Özellikle bu son dönemde Şanlıurfa'da olup biten her türlü olaylardan anında haber alıyoruz. Bu da bizim için önemli" dedi.

Basının Türkiye'de teknolojiyi kullanarak bu kadar öne çıkmasının insanların anında haberdar olması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Kamil bey de ilkeli hem dernek başkanı, hem de ilkeli haber transferi ile son zamanlarda çok kabul gören bir gazetenin sahibi, Bu vesile ile biz, Şanlıurfa'daki basın ile ilgili bizim eksik kalan

taraflarımızın tamamlanması açısından kendisinin bilgi ve birikiminden yararlanmak için ziyaret etmek istedik. Bundan sonra da MHP olarak Şanlıurfa'da basın ile ilişkilerimiz artarak devam edecek. Dediğimiz gibi bizim hem Şanlıurfa'da, hem de Şanlıurfa'nın tanıtımında çok büyük emeği olan bu arkadaşlarımızla sürekli diyalog içerisinde kendileri ile çalışma ortamı içinde bulunmak istiyoruz. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ilişkilerimizi daha sıklaştırıp hep beraber Şanlıurfa'mıza ve Türkiye'mize hizmet etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Ziyarete

MHP Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Başkanı İbrahim Ocakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özyavuzdan Gazeteciler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement