Palandöken Belediyesinin Boksörü'ne Milli Davet - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesinin Boksörü'ne Milli Davet

Palandöken Belediyesinin Boksörü\'ne Milli Davet

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü sporcularından 50 kiloda Ahmet Otcu, Rusya da Eylül ayın da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası öncesi 8-22 Ağustos tarihleri arasın da Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak olan hazırlık kampına davet edildi.

06.08.2014 12:43

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü sporcularından 50 kiloda Ahmet Otcu, Rusya da Eylül ayın da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası öncesi 8-22 Ağustos tarihleri arasın da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak olan hazırlık kampına davet edildi.

Palandöken Belediye Spor Kulübü sporcularından Ahmet Otcu, Bakü'de Milli Takımın daveti üzerine kampa katılacak. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, karşılaşmalar öncesi Milli Takımın davetlisi olarak kampa girecek olan Milli Boksör Ahmet Otcu'ya başarılar dileğinde bulundu. Kulüp Antrenörü Gürkan Sönmez ise, "Şampiyona öncesi sporcularımız Bakü'de yapılacak olan kampa katılarak burada son hazırlıklarını tamamlayacaklar. Hedefimiz Eylül ayın da Rusya da yapılacak müsabakalarda başta Ülkemiz olmak üzere Palandöken ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek iyi dereceler elde etmektir" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesinin Boksörü'ne Milli Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement