Paşa'dan Kutso'ya Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Paşa'dan Kutso'ya Ziyaret Etti

Paşa\'dan Kutso\'ya Ziyaret Etti

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret eden, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, KUTSO Sosyal Tesisi Ala Restoran'da gerçekleştirilen yemekli toplantıda KUTSO yetkilileri ile bir...

18.04.2013 11:36

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret eden, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, KUTSO Sosyal Tesisi Ala Restoran'da gerçekleştirilen yemekli toplantıda KUTSO yetkilileri ile bir araya geldi.

Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nihat Delen, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Yiğit, Sezai Ar, Salih Çetiner, Mithat Delen, Fatih Alkış, Meclis Üyesi Ahmet Yazaroğlu katıldı.

Kütahya'nın sosyal ve ekonomik yapısı ile ilgili konuların ve güncel gelişmelerin görüşüldüğü toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri arasındaki görev bölümünden bahsetti.

Kütahya'da her bir kurum ile KUTSO arasında yürütülecek çalışmalarda görevli KUTSO Yönetim Kurulu üyesi olduğunu belirterek, en önemli özelliğin ise ekip çalışması olduğunu söyledi. Güral, Kütahya'nın sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi için yerel potansiyelin harekete geçirilmesi gerektiğini ifade ederek, KUTSO'nun üzerine düşen çalışmaları yaptığını belirtti.

KUTSO Meclis Başkanı Nihat Delen, Kütahya Valiliği tarafından başlatılan 'Dumlupınar kahramanlarını ziyaret ve onları konu edinen yarışmalar projesi' konusunda bilgi vererek, KUTSO'nun da bu projeyi destekleyerek katkı sağlayacağını belirtti. 6-7-8 Haziran 2013 tarihlerinde Kütahya'da gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu' için Tugay Komutanlığı tarafından seyirci katkısı ve gönül desteği sağlanmasını arzu ettiğini söyledi.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ise faaliyetleri ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

(EFE)

18.04.2013 11: 26: 25

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paşa'dan Kutso'ya Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement