Patnos ilçesinde, terör örgütü PKK'nın bölge sorumlusu olduğu iddia edilen kişi ile bu kişiye yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen 2 kişi yakalandı.
Patnos Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, emniyet güçlerinin ilçe merkezine bağlı Yunusemre Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda, yaklaşık 13 yıldır aranan, terör örgütü PKK'nın Patnos bölge sorumlusu olduğu iddia edilen Suriye uyruklu kişi ile bu kişiye yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 2 kişi yakalandı.
Zanlıların Patnos Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra Ağrı Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi.
Muhabir: İdris Emre Savman/ Muharrem Aksakallı
Yayıncı: Hande Cankar - AĞRI
Son Dakika › Yerel › Patnos'ta Terör Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.