Balıkesir'in Edremit ilçesinde pazarın kurulduğu alanda bulunan bir evde çıkan yangına, itfaiye ekipleri güçlükle müdahale edebildi.
Alınan bilgiye göre, İbrahimce Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde kurulan çarşamba pazarının bulunduğu alandaki bir evde yangın çıktı.
İlçenin en büyük pazarına girmekte zorlanan itfaiye ekipleri, yangına güçlükle müdahale edebildi. Vatandaşların ve pazar tezgahlarının arasından eve ulaşan ekipler, yangını büyümeden söndürdü.
Mahalle sakinleri, pazar yeri içinde ya da yakınlarındaki yangınlara itfaiye ekiplerinin müdahalesinin, ambulansların gelmesinin zor olduğunu belirterek, Edremit Belediyesinin bölgenin en büyük pazarını bir an önce kapalı bir yere taşıması gerektiğini söyledi. - Balıkesir
Son Dakika › Yerel › Pazar Yerindeki Ev Yangınına Müdahale Zor Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.