Pervarili Şampiyonlar Sodes'le Antalya Turunda - Son Dakika
Yerel

Pervarili Şampiyonlar Sodes'le Antalya Turunda

Pervarili Şampiyonlar Sodes\'le Antalya Turunda

Siirt’in Pervari İlçe Kaymakamlığı, Proje Koordinasyon birimince yürütülen ve Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından finanse edilen “Dört Mevsim Spor” projesi kapsamında düzenlenen halı saha turnuvasında başarılı olan sporcuları Antalya tatiliyle ödüllendirdi.

02.09.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamlığı, Proje Koordinasyon birimince yürütülen ve Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından finanse edilen "Dört Mevsim Spor" projesi kapsamında düzenlenen halı saha turnuvasında başarılı olan sporcuları Antalya tatiliyle ödüllendirdi.

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, halkın yoğun katılımıyla 2016 Mayıs ayı içerisinde Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendiğini belirterek, "İlçemizde eğitim gören bütün ortaokul öğrencilerinin katılımıyla ikinci bir turnuva daha düzenlendi. Her iki turnuvanın şampiyonlarına ve İlçemizde ki liselerde bu sene ilk 5'e giren öğrencilere ödül olarak Antalya tatili vaat edilmiştik, bu vaadi gerçekleştirdik. Bu sebeple Pervari'den 41 öğrenci ve 4 yönetici olmak üzere toplam 45 kişilik kafile Antalya' da 5 yıldızlı bir otelde 4 gece 5 gün tatile gönderildi. İlçede sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz devam ediyor" dedi.

İlk defa tatil yüzü gören öğrenciler, sportif etkinliklerde kendilerine destek olan İlçe Kaymakamı Murat Kahraman'a teşekkür etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pervarili Şampiyonlar Sodes'le Antalya Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement