Pınar Su, Şirinleri Şişelerine Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Pınar Su, Şirinleri Şişelerine Taşıdı

Pınar Su, Şirinleri Şişelerine Taşıdı

Türkiye'nin ilk ambalajlı su markası Pınar Yaşam Pınarım, çocukları su içmeye teşvik etmek için çok sevdikleri çizgi film karakterleri Şirinler'i şişesine taşıdı.

04.04.2012 11:22

Türkiye'nin ilk ambalajlı su markası Pınar Yaşam Pınarım, çocukları su içmeye teşvik etmek için çok sevdikleri çizgi film karakterleri Şirinler'i şişesine taşıdı. Şirin Baba, Şirine ve Şirinler Köyü'nün favori karakterlerinin süslediği yeni 0.5 litrelik Pınar su, pratik kapağıyla da daha rahat su içilmesini sağlıyor.

Sağlıklı nesiller için sağlıklı su tüketiminin önemli olduğu bilinciyle hareket eden Pınar, çocukları su içmeye teşvik etmek amacıyla pratik kapaklı şişesinde Şirinler dünyasını çocuklara sunuyor. Küçük yaştan itibaren su tüketimini artırmak için su içmeyi eğlenceli hale getiren Pınar, Şirinler'in en sevilen karakterlerini yeni şişelerinde bir araya getiriyor. Erkek çocuklar Şirin Babalı, kız çocukları da Şirineli ambalajlarına bayılıyor.

Pınar'ın Aydın ve Hendek tesislerinde el değmeden şişelenen suları, kaynaktan doluma her aşamada fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçiriliyor. Anneler çocuklarının, Pınar güvencesiyle su içmesini sağlıyor, çocuklar su içerken eğleniyor.

Şirket yetkilileri, 0.5 litrelik pratik kapaklı Pınar Yaşam Pınarım'ın tavsiye edilen satış fiyatının 69 kuruş olduğunu belirtiyor.

(ERG-

04.04.2012 11: 01: 22

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınar Su, Şirinleri Şişelerine Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement