Polis Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Polis Haftası Etkinlikleri Başladı

Polis Haftası Etkinlikleri Başladı

Polis Teşkilatının 168.Emniyet Müdürü Mustafa Elaman ve beraberindekiler, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

03.04.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla

Emniyet Müdürü Mustafa Elaman ve beraberindekiler, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle 02-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Habib Yılmaz, Erzincan Havaalanı Emniyet Müdürü Haydar Özdemir ve beraberindeki emniyet personeli, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Hafta süresince yapılacak etkinlikler hakkında İl Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, Valimiz Sayın Selman Yenigün'e bilgi verdi.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Yenigün ise; "Size verilen görev milletimizin güvenliğini sağlamak. Emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışma son derece önemli ve fedekarane bir çalışmadır, disiplin ve özveri gerektirir. Tatili, gecesi gündüzü yoktur. Ancak o derece de önemli bir görevdir. Üniformasıyla çalıştığı için devletin eli olarak görülür. Yaptığınız her faaliyette, sokakta rastgele yürürken dahi, vatandaş sizi devlet olarak görür. Dolayısıyla yaptığınız hareketler iyiyse devleti iyi, hareketleriniz ölçüsüz ve hatalı ise devleti de o şekilde görür. Özellikle genç arkadaşlarıma bu konuda dikkatli davranmalarını tavsiye ediyorum. Bazı kamu görevlilerinin özel hayatı olmaz. Yaptığı meslekle iç içe hale gelmiştir. Mesleği onun ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Zaman zaman özel hayatınızdan tavizler vermek zorunda kalacaksınız. Tatiliniz olmayacak, bazen geceniz olmayacak, bazen ailenizi de ihmal etmek zorunda kalacaksınız. Ancak mümkün olduğunca ailenize zaman ayırmaya dikkat etmelisiniz. Tabi yapmış olduğunuz görev insan hayatının kurtarılması gibi, can güvenliği, mal güvenliği gibi önemli bir görev olduğu için; aileniz sizi anlayışla karşılayacaktır. Çünkü herkes eşinin, anne ve babasının yapmış olduğu fedakarane çalışmalardan gurur duyar; o gururun bir parçası olur. Bu anlamda emeği geçen, en iyi şekilde hizmet vermek için çabalayan, bu hizmeti yerine getirirken de kendi canları pahasına görev yapan emniyet mensuplarını candan kutluyorum." şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement