Polis Kaçakçılara Göz Açtırmadı - Son Dakika
Yerel

Polis Kaçakçılara Göz Açtırmadı

Polis Kaçakçılara Göz Açtırmadı

Batman polisi, yaptığı uygulamada kaçak sigara ve kaçak akar yakıt ele geçirdi.

25.06.2014 17:53

Batman Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son günlerde kaçak sigara, kaçak akaryakıt, kaçak cep telefonu ve bir çok kaçak ürün için yoğun bir çaba harcadı.

30 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Şehirler arası otogarda uygulama yapan ekipler, bazı yolcuların valizlerinde yaptıkları aramada 3 bin dolayında paket kaçak sigara ele geçirirken, şehir merkezinde yol kontrolleri ve çeşitli mekanlarda yapılan aramalarda piyasa değeri 150 Bin TL civarında olan 30 bin paket kaçak sigaraya el koydu, uygulamalarda 12 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

50 BİN TL DEĞERİNDE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRDİ

İl merkezinde çok sayıda mekana baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) bazı akaryakıt istasyonları ve bazı araçlarda yaklaşık 11 bin Litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. 9 kişi hakkında soruşturma başlatılırken, kaçak yakıtların piyasa değerinin 50 bin TL civarında olduğu kaydedildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Polis Kaçakçılara Göz Açtırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement