Polisten Kıraathaneye Kumar Baskını - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polisten Kıraathaneye Kumar Baskını

26.01.2016 15:05

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde polis ekipleri yaptıkları denetimler sırasında bir kıraathanede kumar oynadıkları iddiası ile 4 kişi hakkında işlem yaptı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis ekipleri yaptıkları denetimler sırasında bir kıraathanede kumar oynadıkları iddiası ile 4 kişi hakkında işlem yaptı.

Olay Sarı Korkmaz Mahallesi'nde ki bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre H.Ö.'ye ait kıraathanede gece 23.00 sıralarında denetim yapan asayiş şube ekipleri B.Ö., N.Ş., H.S. ve Ö.F.B.'yi masada poker oynayıp, alkol alırken yakaladı. Polis, masadaki iskambil kağıtları ve markalarla birlikte 4 kişiyi ifadeleri için emniyete götürdü. Şüpheliler kıraathanede kumar oynamadıklarını, markaları yemeği kimin ısmarlayacağını belirlemek için bulundurduklarını dile getirdi.

Şüpheliler yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Kıraathaneye Kumar Baskını - Son Dakika


Advertisement