Prof. Mustafa Ilıcalı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Prof. Mustafa Ilıcalı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi Açıklaması

Prof. Mustafa Ilıcalı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi Açıklaması

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Mustafa Ilıcalı, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

04.11.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Mustafa Ilıcalı, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Prof. Ilıcalı, AK Partinin büyük başarısının altında kenetlenme olduğunu belirtti ve "Bu birlik ve beraberliğin zaferidir" dedi.

Seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirileceğinin altını çizen Prof. Mustafa Ilıcalı, oy versin vermesin tüm Erzurumlunun vekili olacağını söyledi. Erzurum'un kısa sürede bölgenin lider ili yapma uğrunda hazırlanan projelerin hemen uygulamaya koyulacağını anlatan Prof. Ilıcalı, sorulara şu yanıtı verdi:

DOSTLAR HEP YANIMIZDA OLDU

"Ak Parti'nin kuruluşunda var olanlar bir çatı altına yeniden geldi ve omuz omuza verdi. Eski vekillerimiz Mustafa Nuri Akbulut, Mücahit Daloğlu, Eski İl Başkanımız Hüseyin Tanfer, Kadın Kolları eski Başkanımız Nimet Aydemir, Eski Belediye Başkanımız Cenap Köksal Birdal ve adını burada saygıyla andığım arkadaşlarım bize ve partilerine gönülden destek verdi. Gece-gündüz bizlerle koşturdular. Çamur-yağmur demeden yollara düştüler. İşte seçimin zaferi bununla geldi. Birlik ve beraberlik önümüzdeki engelleri tek tek yıktı. Partim ve şahsım adına bize desteklerini esirgemeyen tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ekip ruhunun başarısıdır."

HER KESİME ULAŞMAYA ÇALIŞTIK

Prof. Mustafa Ilıcalı seçim çalışmaları dönemini anlatırken partili- partisiz ayırımı yapmadıklarını söyledi. Prof. Ilıcalı, konuşmasını şöyle sürdürdü.

" Çalışmalarımızda her düşünceden insanlara ulaştık. Sorunlarını sabırla dinledik. Çözülebilir sorunları yerinde hallettik. Bir başka gerçek ise halkımız karşısına projelerimizle çıktık. Yapacaklarımızı ayrıntısıyla anlattık. Mezralara kadar gidip, halkımızla kucaklaştık."

BİZİ TAKİP EDİN

Erzurum'a hizmette gecesini gündüzüne katacağını vurgulayan Prof. Mustafa Ilıcalı, Erzurum halkı ile istişarelere önem vereceklerini ve yapılacak her işin kamuoyunda tartışmaya açacaklarını vurguladı. Erzurum'un hizmetlerin en iyisine layık olduğunu anlatan Ilıcalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erzurum her önemli vatan olayında yüzlerin çevrildiği kenttir. Siyasi, tarihi ağırlığı kadar bir kültür şehri olan Erzurum'un gelişmesi için kış ve termal turizmi, İnanç turizmi, Organik tarım yanında uluslararası çağrı merkezi konusundaki projelerimizi hayata geçirmek için proje ekibindeki uzmanlarla çalışmalarımız sürüyor. Sadece bu projeler mi? Asla bununla yetinmemiz mümkün değil. Atatürk ve Teknik Üniversitemizi projeler konusunda büyük kaynak görüyoruz. Erzurum'un dünya çapında kayak merkezi olma yolunda da çalışmalarımız var. Bunun için ulaşımı Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile modern hale getirecek raylı sitemi devreye sokulacak. Erzurumlu hemşehrilerimden özellikle bizi takip etmelerini istiyorum."

"HERKESİN VEKİLİYİM"

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Mustafa Ilıcalı, Erzurumlulara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve "Artık herkesin vekiliyiz. Partimize oy versin-vermesin herkesi kucaklayacağız. Her kesimin sorununu sorunumuz olarak göreceğiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ben bir kez daha yiğit dadaşlara teşekkür ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Mustafa Ilıcalı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement