Psikiyatri Hastalarına El Beceri Kursları - Son Dakika
Yerel

Psikiyatri Hastalarına El Beceri Kursları

Psikiyatri Hastalarına El Beceri Kursları

Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde yatmakta olan hastalara el beceri ve uğraşı terapisi veriliyor.

02.03.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde yatmakta olan hastalara el beceri ve uğraşı terapisi veriliyor.

Uzm.Dr.Erol Bozhüyük, verdiği bilgide, Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde 10 uzman doktor ve 8 hemşirenin çalıştığını belirtti. Psikiyatri servisinde bay ve bayan olmak üzere aynı anda 30 hastanın tedavisi yapılabildiğini dile getiren Bozhüyük, bununla beraber Salı ve Perşembe günleri psikolog ve uzman doktorlar tarafından değişik faaliyetler yapıldığını ve haftada bir gün olmak üzere, hastaların rehabilitasyonuna katkıda bulunulması amacıyla uğraşı terapisi yapıldığını dile getirdi.

Uzm.Dr.Erol Bozhüyük,"Uğraşı terapisinin ve el beceri faaliyetlerinin amacı psikiyatri hastalarının hayatlarının bazı dönemlerinde yoğun bunalımlar geçirip, sıkıntı, sorun ve sosyal yaşamlarında yaşanmış olan olumsuz, rahatsız edici etkenlerden uzaklaştırılıp dikkatlerini uğraşı terapi adı altında yapılan faaliyetlere yoğunlaştırılıp iyileşme sürelerini hızlandırmaktır" dedi.

"Hastalar da bu tür faaliyetlerden memnun olup severek yapıyorlar ve fayda gördüklerini söyleyerek buna benzer faaliyetlerin ve uğraşı terapisinin genişletilmesini isteyip sağlıklarına kavuşmak istiyorlar" şeklinde bilgi veren Uzm.Dr.Erol Bozhüyük, hastaları sağlıklarına kavuşturabilmek için, ellerinden gelen tüm imkanları sunduklarını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Psikiyatri Hastalarına El Beceri Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement