Ramazan Ayının Birlik ve Beraberlik Tablosu Söğüt'e Taşındı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Ayının Birlik ve Beraberlik Tablosu Söğüt'e Taşındı

Ramazan Ayının Birlik ve Beraberlik Tablosu Söğüt\'e Taşındı

Bilecik Belediyesi, Söğüt’te gerçekleştirdiği iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosunu ilçeye taşımış oldu.

10.07.2015 12:40

Bilecik Belediyesi, Söğüt'te gerçekleştirdiği iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosunu ilçeye taşımış oldu.

Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu'nda gerçekleştirilen ve binlerce insanın katıldığı iftar programına, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Bilecik olarak, birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu iftar programında konuşma yapan AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt'te güzel bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirtti. Eldemir, "Ben öncelikle bu güzel iftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Böyle güzel bir Ramazan akşamında, Ramazan'ın sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Söğüt'te sizlerle birlikte aynı sofrada buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu organizasyonu ve bu organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm ekibine, Söğüt teşkilatımıza ve başkanına ve yakından uzaktan gelerek, burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Kadir Gecenizin ve gelecek olan Ramazan Bayramının sağlık ve mutluluk içinde ulaşmayı Cenabı Allah'tan niyaz ediyor, herkese selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE BİLECİK'İZ BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, Söğüt'te Ertuğrulgazi Ocağında olmaktan duyduğu memnuniyet dile getirdi. Yağcı, sözlerine şöyle devam etti:

"Hep birlikte Bilecik'iz, hep birlikte Türkiye'yiz. Emin olun, ülkemizin hangi noktasında olursak olalım, o noktadaki tüm kardeşlerimiz çok kıymetli ve değerlidir. Ramazan ayında olduğu gibi diğer zamanlarda yaşamımız, oluşan birlik ve beraberlik ile anlam buluyor. İşte Ramazan rahmet ve bereket ayı, Ramazan birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Biz de Bilecik Belediyesi olarak Ramazan'ı Şerifin ruhuna uygun çalışmaları gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Bu akşam da Ertuğrulgazi'nin Ocağı'nda, Ertuğrulgazi'nin torunları olan sizlerle buluşmak ve hep birlikte hem hal olmak bizleri mutlu ediyor. Bize bu imkanı sağlayan Söğüt İlçe Teşkilatımız ve başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu akşam ve her Ramazan akşamında güzel sofralar kurarken, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemini unutmayalım. Çünkü çevremize baktığımızda birlikten, beraberlikten uzaklaştığında araya tefrika girdiğinde gönül coğrafyamızda oluşan sıkıntılı durumu görüyorsunuz. Bu sofralarda şükrederken, onları kurtuluşu ve selameti için hep birlikte dua edelim."

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi da, Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt'te çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini anlatarak, Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Ayının Birlik ve Beraberlik Tablosu Söğüt'e Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement