Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda yoğunluk - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda yoğunluk

Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu\'nda yoğunluk

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişi Ankara istikametinde akıcı yoğunluk oluşturuyor. İzmit ilçesi geçişi ve Derince ilçesi Liman Işıklar mevkiinde de yer yer yoğunluk yaşanıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tedbirleri arttırarak sürücülere hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

06.04.2024 10:23

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişi Ankara istikametinde akıcı yoğunluk oluşturuyor.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini aileleriyle memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğu dün akşam saatleri itibariye başladı. TEM Otoyolu'nun İzmit ilçesi geçişi Ankara istikametinde trafiğin 3 şeritten iki şeride düştüğü Korutepe ve Gültepe Tünellerinde akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Trafik yoğunluğu Bekirdere Viyadüğünde azalırken, sürücüler kontrollü şekilde ilerliyor.

Öte yandan, D-100 Karayolunun İzmit şehir merkezi geçişi ve Derince ilçesi Liman Işıklar mevkiinde de yer yer yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Tatilcilerin sorunsuz şekilde yolcuk yapmaları için İl Emniyet Müdürlüğü ekipler tedbirleri arttırırken, sürücülere hız yapmaması ve trafik kurallarına uyması noktasında uyarılarda bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement