Recep Aydın Güven Tazeledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Recep Aydın Güven Tazeledi

Recep Aydın Güven Tazeledi
28.01.2012 17:39

Ordu Gazeteciler Derneği (OGD) genel kurulunda Recep Aydın, yeniden başkan seçildi.

Ordu Gazeteciler Derneği (OGD) genel kurulunda Recep Aydın, yeniden başkan seçildi.

Ordu Gazeteciler Derneği genel kurulu bugün toplandı. Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını O. Rüştü Baş yaptı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporunun oybirliği ile kabul edildiği genel kurulda, yeni dernekler kanununun öngördüğü tüzük değişiklikleri de yapıldı.

Genel kurulun seçimler bölümünde tek aday Recep Aydın oldu. Yapılan seçimlerde iki dönemdir Ordu Gazeteciler Derneği Başkanlığı'nı yürüten Recep Aydın, 3. dönem için de seçilerek güven tazeledi.

Buna göre Ordu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Recep Aydın başkanlığında, Kazım Can Acar, Erol Küçükoğlu, Mustafa Kemal Poyraz, Esra Uyanık, Ersin Yüce ve Yasan Çanakçı'dan oluştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Aydın Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement