Rektör Kurtcephe'den Agc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Kurtcephe'den Agc'ye Ziyaret

Rektör Kurtcephe\'den Agc\'ye Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof.Dr.Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

13.01.2012 18:26

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe,

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) kuruluş yıldönümü nedeniyle, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Rektör Kurtcephe, "Akdeniz Üniversitesi olarak her gün yeni bir başarıya imza atıyoruz. Başarıları inşa etmek kadar, bu başarılardan halkı bilgilendirmekte son derece önemli. Çalışmalarımızın tüm kamuoyu ile paylaşılması konusunda Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu uyumlu çalışma için tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi

AGC Başkanı Yeni ise Kurtcephe'nin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek; "Üç yıldır Akdeniz Üniversitesi ile sıkı bir diyalog halindeyiz. Bu diyalogun bu kadar iyi olmasında rektörümüzün olumlu iletişimi ve gazetecilik mesleğine duyduğu saygı çok önemli" diye konuştu.

Cemiyet olarak Akdeniz Üniversitesi'nden kurs talepleri olduğunu belirten Yeni, "Geçtiğimiz yıllarda üniversite ile birçok ortak çalışma içinde olduk. Bu çalışmalara yenilerini eklemek istiyoruz. İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve diğer fakültelerimizle ortaklaşa yapmayı planladığımız çok güzel projelerimiz var. Gazeteciler olarak üniversitemiz bünyesinde olmasını istediğimiz kurs taleplerimiz var. Rektörümüzün destekleri ile hepsini başarı ile gerçekleştireceğimizden eminim" ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Kurtcephe'den Agc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement