Ritmik Cimnastik Sporcuları Birincilik İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ritmik Cimnastik Sporcuları Birincilik İçin Hazırlanıyor

Ritmik Cimnastik Sporcuları Birincilik İçin Hazırlanıyor

Eylül ayında İzmir’de düzenlenecek 33 .Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Antalya’yı Gençlik Spor Kulübü sporcuları Elif Zeynep Celep ve Selin Kılavuz temsil edecek.

21.07.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eylül ayında İzmir'de düzenlenecek 33 .Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Antalya'yı Gençlik Spor Kulübü sporcuları Elif Zeynep Celep ve Selin Kılavuz temsil edecek.

21-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek şampiyonaya 100 ülkeden 185 sporcunun katılcağı belirtilirken, Antalya'dan ise Gençlik Spor Kulübü sporcusu Elif Zeynep Celep ve Selin Kılavuz'un derece için yarışacağı bildirildi.

Atatürk Spor Ritmik Jimnastik Salonu'nda antrenörleri Büşra Kırmacı ve Zılatka Sıla Tüzken ile çalışmalarına devam eden Elif Zeynep Celep ve Selin Kılavuz şampiyonada birinci olarak spor tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmak istediklerini belirtti.

Tüm spor dalları içinde cimnastiğin ayrı yeri olduğuna değinen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise, " Türkiye'de cimnastikte 70'e yakın spor kulübü ve sayısı 1000'den fazla sporcusu var. Altyapıda iyi eğitim alıp, şampiyonalara hazırlık yapıyorlar. Ritmik cimnastik sporunda daha başarılı olmasını istiyorsak, cimnastiğin altyapısını çok daha iyi hale getirmemiz lazım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ritmik Cimnastik Sporcuları Birincilik İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement