Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

AK Parti'den 22.ve 23.Dönem Nevşehir Milletvekilliği görevinde bulunan Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti İl Başkanlığına başvuruda bulundu.

31.10.2013 15:12

AK Parti'den 22. ve 23. Dönem Nevşehir Milletvekilliği görevinde bulunan Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti İl Başkanlığına başvuruda bulundu.

Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'na gelen Rıtvan Köybaşı, başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'a teslim etti.

Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Köybaşı, Nevşehir'e 2 dönem milletvekili olarak hizmet ettiğini ve bundan sonra belediye başkanı olarak hizmet etmeyi sürdürmeyi istediğini kaydetti. Köybaşı: "Görüştüğümüz büyüklerimizle aday adaylığı konusunda hemfikir olduk. Bu anlamda ortak fikir birliğine vardık ve bende müracaatımı yaptım. Saygıdeğer milletvekillerimizle de istişarelerde bulunduk ve onlarında görüşlerini aldık. Daha önce Nevşehir'de 2 dönem milletvekilliği yaptım. Ne yapıp yapamayacağımızı, kapasitemizin durumunun ne olduğunu hemşerilerimize, teşkilatlarımıza, görev yaptığımız kurumlara izah ettik, gördüler. Yaptıklarımızı daha geliştirerek, daha çoğaltarak teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle bu hizmetlerimizi artırarak el birliği içerisinde devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bizim gayemiz, hesabımız bu. Bunun haricinde başka bir hesap arayan, herhangi bir gayret içerisinde olan varsa yanılıyordur" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rıtvan Köybaşı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement