Saadet Partisi Adaylarını ve Projelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Adaylarını ve Projelerini Tanıttı

Saadet Partisi Adaylarını ve Projelerini Tanıttı

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanlığı, belediye başkan adaylarını ve seçimleri kazanmaları halinde hayata geçirecekleri projelerini basına tanıttı.

26.02.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanlığı, belediye başkan adaylarını ve seçimleri kazanmaları halinde hayata geçirecekleri projelerini basına tanıttı.

Bir otelde düzenlenen kahvaltılı toplantıya SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş ve ilçe belediye başkan adayları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan SP Van İl Başkanı Özay İlhan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Van büyükşehir ve ilçelerde 'milli görüş' belediyeciliğini yeniden insanların hizmetine sunmak üzere SP belediye başkan adaylarını ve projelerini tanıtmak amacıyla böyle bir toplantının düzenlendiğini belirtti. İlhan, "Milli görüşten önce belediye başkanları, belediyeciliğin ne olduğunu bilmiyorlardı. 1989 tarihinde Van'da, Şanlıurfa'da, Kahramanmaraş'ta, Konya'da ve Sivas'ta belediye başkanlığını kazandıktan sonra Türkiye'de belediyeciliğin ne olduğu bütün kamuoyu tarafından görüldü. Bunun akabinde 1994 seçimlerinde Türkiye nüfusunun yüzde 80'nine hitap eden bölgelerde milli görüş belediyeleri teslim aldı ve milli görüş belediyeleri o tarihlerde efsanevi hizmetlerde bulundu" dedi.

Van'ın ilçe belediye başkan adaylarının kısa selamlaşma konuşmalarının ardından kürsüye çıkan SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş ise, milli görüş ile birlikte halkın belediyecilikte hizmetle karşılaştığını vurguladı. Türkiye'nin israfı kesmesi halinde çok kısa sürede yükseklere çıkacağını ve milletler cemiyetinde ilk 4 ülkenin arasına gireceğini söyledi.

Toplantı projelerin basına tanıtılması ile son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Adaylarını ve Projelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement