Saadet Partisi'nden Seçim Çalışması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden Seçim Çalışması

Saadet Partisi\'nden Seçim Çalışması

SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

28.03.2014 12:54  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bir aşiretin mensuplarıyla buluşan Erbaş, "Saadet Partisi'yle anlaştık, seçimlerde bizi destekleyecek" söylentilerine sert tepki verdi. Bu söylentilerin kendilerine yapılan en büyük ayıp olduğunu dile getiren Erbaş, "Bize soruyorlar 'Efendim siz hangi tarafı tutuyorsunuz?' Cevap veriyorum, biz haktan ve hukuktan yanayız. Milletten yanayız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkından yanayız. Bu kavga bahanesiyle bize deniyor ki, 'Bir kumpas var, sakın oyları bölmeyin. Yoksa şu parti gelir, bu parti gelir.' Madem halkınıza, memleketinizi, inancınızı bu kadar çok seviyorsunuz, o zaman gelin saadete, kapımız herkese sonuna kadar açıktır. 43 yıllık bir parti mi oyları bölüyor, yoksa 12 yıllık bir parti mi? Kimin kimi böldüğünü 2002 yılında gördük. Bu oyunlarınıza gelmeyeceğiz. Halkımız sandıkta mührü saadete vuracak inşallah" dedi.

"HİÇBİR PARTİ İLE ANLAŞMAMIZ YOK"

İktidar partisinin seçim günü yaklaştıkça oylarının düşmesini engelleyemediğini öne süren Erbaş, "Bundan dolayı da her yolu deniyor. Son olarak da, 'Saadet Partisi ile anlaştık, seçimlerde bizi destekleyecek' iftirasını ve söylentisini yayıyor. Bu bize yapılan en büyük ayıptır. Bu yalana ve iftiraya kanmayın. Biz bütün Türkiye'de seçime giren bir partiyiz. Hiçbir partiyle bir anlaşmamız yoktur, hiçbir partiyi ve adayı da desteklemiyoruz. Bu oyunlar, numaralar, yalanlar gösteriyor ki iktidar partisi çeşitli seçim hilelerine başvuruyor. O halde; oylarımıza sahip çıkalım, sandıklarımıza sahip çıkalım, hırsıza, arsıza oylarımızı kaptırmayalım. Saadet dururken, diğerlerine kanmayın" şeklinde konuştu.

"BİZ PARTİLERİN DEĞİL, DÜZENİN ALTERNATİFİYİZ"

Partilerin değil düzenin alternatifi olduklarını söyleyen Erbaş, düzenin bozuk olduğunu dile getirdi. Erbaş, "Bu düzen bozuktur. Bu tezgah bozuktur. Bozuk tezgahtan sağlam ürün çıkmaz. Kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez. Biz mevcut tezgahta taşeron olmaya değil, bu bozuk düzenin yerine adil düzeni kurmaya geliyoruz. Milli Görüş, bu ülkede defalarca hükümet oldu, defalarca koalisyon ortağı oldu. En önemli bakanlıkları yönetti. Yerel yönetimlerde iktidara geldi. Ne belediyelerimiz hakkında ne de bakanlarımız hakkında, bir tane şaibe duydunuz mu? Bir tane usulsüzlük gördünüz mü? Bir tane yolsuzluk imasına şahit oldunuz mu? Çünkü bu işler sorumluluk duyma işidir, ahlak işidir, azim işidir, iman işidir" diye konuştu.

"KİMSENİN MAŞASI OLMADIK, GİZLİ KAPAKLI İŞLER ÇEVİRMEDİK"

Van'ın yeni bir sese ve yeni bir söze ihtiyacı olduğunu ifade eden Erbaş, "Bu noktada Van'ın yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu sesin adresi Saadet Partisi'dir. Biz, birlikte yola çıktığımız insanları hiçbir zaman yarı yolda bırakmadık, bırakmayız. Biz ABD'nin, AB ve İsrail'in hiçbir zaman maşası olmadık, olmayız. Biz hiçbir zaman gizli kapaklı işler çevirmedik, çevirmeyiz. Dört tane partimiz kapatıldı, engellendik, yasaklandık. Üzerimize tanklar sürüldü. Ama biz o tanklarımıza tek bir taş atmadık. O tankları süren subaylarımıza tek bir kem söz söylemedik. Biz bedel ödedik, hem de çok ağır bedeller ödedik, ama ülkemize, milletimize hiçbir bedel ödetmedik. Çünkü bizim feryadımız, düşmanlığımızdan değil, bu vatana, bu millete, bu ülkeye, siz değerli kardeşlerimize olan sevdamızdandır. Bütün bu tecrübeler göstermektedir ki; yerel yönetimlerde, beklenen ve özlenen hizmetler ancak ve ancak Milli Görüş ile Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ile mümkündür. AK Parti yöneticileri, 'bizlerde milli görüşçüyüz' diyorlar. Hayır, Milli Görüşün tek temsilcisi vardır, o da Saadet Partisi'dir. Ezilenlerin hakkını ezenlerden almak ve adil düzen üzerine yepyeni bir dünya kurmak için yola çıktık. Dava böylesine büyük olunca, kaybetmek olur mu hiç? Hedef bu kadar yüksek olunca küçük hesaplar yapılır mı hiç? Seçimler, sandıklar, iktidarlar. Hepsi gelip geçicidir. Bizim derdimiz ise bütün dünyalık hesapların üzerindedir" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden Seçim Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement