"Sağlık Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Sağlık Haftası" Etkinlikleri

18.04.2012 15:47

(MÜSİAD) Gençlik Kurulu üyeleri, Sağlık Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.

Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

(MÜSİAD) Gençlik Kurulu üyeleri, Sağlık Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Abdullah Baysal'ı makamında ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Başkanı Emre Durmazpınar yaptığı yazılı açıklamada, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaparak, sağlık hizmetlerindeki kalite standartlarının yüksekliğinin, esasen insana verilen değerin bir ifadesi olduğunu belirtti.

Durmazpınar, Erzurum'un da bu konuma ulaşabilmesi için Genç MÜSİAD olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini ifade etti.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Abdullah Baysal da sağlık problemlerinin el birliğiyle çözüleceğini belirterek, hizmetlerdeki kalite standartlarını yükseltmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sağlık Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement