Sağlıkta Eski Yöneticilere Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Sağlıkta Eski Yöneticilere Plaket Verildi

Sağlıkta Eski Yöneticilere Plaket Verildi

Adıyaman'da, Kamu Hastaneler Birliği (KHB) sistemine geçişin ardından daha önce yönetici olarak görev yapan kişilere teşekkür plaketi verildi.

09.11.2012 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, Kamu Hastaneler Birliği (KHB) sistemine geçişin ardından daha önce yönetici olarak görev yapan kişilere teşekkür plaketi verildi. KHB'nin kurulmasından sonra yeni yöneticilerin göreve başlamasıyla birlikte eski yöneticiler unutulmadı. Adıyaman Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda Kamu Hastaneler Birliği öncesinde görev yapan hastane yöneticilerine plaket takdimi yapıldı.

Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kutlu'nun yanı sıra çok sayıda yöneticinin katılımı ile tören gerçekleştirildi. Daha önce yönetici olarak görev yapan 30'a yakın başhekim, başhekim yardımcısı, müdür, müdür yardımcısı, başhemşireye plaket verildi.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, KHB sistemi öncesinde görev yapan tüm yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ahde vefa örneği ile hizmet edenlerin unutulmaması gerektiğini dile getirdi.

Taş, yeni yöneticilerinde en az eski yöneticiler kadar kaliteli hizmet edeceğini vurguladı. Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından yemek verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkta Eski Yöneticilere Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement