Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu Açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların doğru haber alma noktasında basının önemli bir görevi icra ettiğini bildirdi.

10.01.2012 15:00

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların doğru haber alma noktasında basının önemli bir görevi icra ettiğini bildirdi.

Tahmazoğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tahmazoğlu, tüm gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, basın mensuplarının yaz kış demeden gece gündüz ayırt etmeden hayatları pahasına vatandaşlara doğru ve tarafsız haberi sunmak adına görevlerini yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Günümüzde haberleşmenin zirveye çıktığını dile getiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Gaziantep'te görev yapan basın mensubu arkadaşlarım, Gaziantep'in sorunları ile yakından ilgili, Gaziantep'in sorunlarının çözümüne önemli katkılar veren, bizlere yardımcı olan bir çalışma anlayışı içindedirler. Kendilerine bu olumlu ve fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak bizlerde halkımızın ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde haber alma hakkına katkı sunmaya devam etmekte kararlıyız. Ben basın alanında görev yapan tüm arkadaşlarımızı tekrardan kutluyor hayatlarında başarılar diliyorum."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement