Salihli'de Kitaplı Koltuk Projesi Dalga Dalga Yayılıyor - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Kitaplı Koltuk Projesi Dalga Dalga Yayılıyor

Salihli\'de Kitaplı Koltuk Projesi Dalga Dalga Yayılıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde Milli Egemenlik Ortaokulu tarafından başlatılan Kitaplı Koltuk Projesi tanıtımı ve Kınalı Keklik kitabı teslim töreni gerçekleştirildi.

06.06.2016 17:13

Manisa'nın Salihli ilçesinde Milli Egemenlik Ortaokulu tarafından başlatılan Kitaplı Koltuk Projesi tanıtımı ve Kınalı Keklik kitabı teslim töreni gerçekleştirildi.

Milli Egemenlik Ortaokulu tarafından başlatılan Kitaplı Koltuk Projesi tanıtımı ve Kınalı Keklik kitabı tanıtım töreni gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkan Vekili Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çelebi ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Muhammet Mustafa Demir, "Projemiz ulusal bir proje olarak dalga dalga yayıldığının heyecanını yaşıyoruz. Amacımız Kitaplı Koltuk Projesini sadece Salihli Güven Turizm Otobüslerinde değil, projemizin farklı firmalarla, farklı güzergahlarda yer alması en büyük temennimizdir" dedi. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ederek "Bu proje ile otobüste yolculuk yapanlar kitap okuyor" dedi. Törende Kitaplı Koltuk projesine destek olan Önallar Hazır Beton, Yaman Plastik, Eğitimci Gündüz Aydın ve Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı'ya teşekkür plaketi verildi.

Tören Salihli Güven Otobüsü'ndeki temsili açılış ile son buldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Kitaplı Koltuk Projesi Dalga Dalga Yayılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement