Salihli Judoda Çok Farklı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Salihli Judoda Çok Farklı

Salihli Judoda Çok Farklı
08.03.2012 15:22

Salihli Belediyespor Judo Takımı Antrenörü Oktay Ayaz, Belediyespor'dan 11 sporcunun Milli Takım kampına davet edildiğini söyledi.

Salihli Belediyespor Judo Takımı Antrenörü Oktay Ayaz, Belediyespor'dan 11 sporcunun Milli Takım kampına davet edildiğini söyledi.

Milli davetin kendilerini mutlu ettiğini, sporcularıyla gurur duyduğunu kaydeden Ayaz, "8-13 Mart arasında İstanbul'da toplanacak olan genç erkekler kampına Sinan Bingöl, 11 Mart tarihinde Edirne'de düzenlenecek olan genç bayanlar kampına Firdevs Toprak, Tuğba Özer, Aybüke Ulubaş, 16 Mart'ta Antalya'da yapılacak olan Ümit Bay-Bayan Milli Takım kampına Duygu Topçu, Raziye Ersoy, Hasan Üye, Doğan Karpuzcu, Fehim Toprak, Emre Berkay Onuk ve Kadir Bingöl davet edildi" dedi.

Ayaz, "Judocularımız bu kampların ardında da 17- 18 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan

EJU Avrupa Kupası maçlarına katılacaklar. Salihli Belediyespor, Judo da her geçen gün daha büyük başarıla elde etmeye devam ediyor" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Judoda Çok Farklı - Son Dakika


Advertisement