Şampiyonlardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlardan Ziyaret

Şampiyonlardan Ziyaret

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası ve Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda dereceye giren Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcuları Ayhan Çiftci, Ali İhsan Yüksekkaya, Tevfik Öz ve Bilek Güreşi Ferit Osmanlı, Ali Çolak ve antrenör Mehmet Ali Ağar ve Birol Zekioğlu’nu makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, “Sporcularımızın aldığı başarı bizleri mutlu etti” dedi.

19.06.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası ve Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda dereceye giren Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcuları Ayhan Çiftci, Ali İhsan Yüksekkaya, Tevfik Öz ve Bilek Güreşi Ferit Osmanlı, Ali Çolak ve antrenör Mehmet Ali Ağar ve Birol Zekioğlu'nu makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, "Sporcularımızın aldığı başarı bizleri mutlu etti" dedi.

Vücut geliştirme ve bilek güreşi sporcuları hakkında Tüzken'e bilgi veren, antrenör Mehmet Ali Ağar ise, "18-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü şehrinde düzenlenen 24.Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda + 110 kg Ferit Osmanlı, Türkiye ve Avrupa'da birinci. 80 kg Ali Çolak Türkiye'de ikinci Avrupa'da altıncı, Şahin Ergül Türkiye'de birinci, Tarkan Atmaca Türkiye'de birinci oldu. Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ise Dilek Sarı birinci, Ayhan Çiftci üçüncü, Ali İhsan Yüksekkaya birinci, Tevfik Öz Türkiye'de dördüncü oldu" dedi.

Ağar, bilek güreşinde derece alan sporcuların Eylül ayında Litvanya'da gerçekleşecek olan Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacaklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement