Samsat'ta Üç Öğrenci Okula Kazandırıldı - Son Dakika
Yerel

Samsat'ta Üç Öğrenci Okula Kazandırıldı

Samsat Örentaş İlköğretim Okulu Müdürlüğü'nün girişimleri ile sürekli devamsız durumda olan üç öğrencinin okula devamının sağlandığı bildirildi.

26.01.2012 13:20

Samsat Örentaş İlköğretim Okulu Müdürlüğü'nün girişimleri ile sürekli devamsız durumda olan üç öğrencinin okula devamının sağlandığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, "Aşamalı Devamsızlık Yönetimi" projesi kapsamında sürekli devamsız öğrenciler tespit edilerek veli ziyaretleri ile üç öğrencinin okula devamının sağlandığını belirten Okul Müdürü Hamdi Zengin, bu uygulamanın aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

Daha önce başka yerlerde okula giden ancak Örentaş Mahallesine taşınınca okula kayıt yaptırmayan 4. sınıf öğrencisi Esmagül Zurnacı, 3. sınıf öğrencisi Zeliha Zurnacı ve 2. öğrencisi sınıf Leyla Zurnacı'nın okula devamı sağlandığını kaydeden Zengin, bu üç öğrencinin kırtasiye ve okul kıyafetlerinin ise Samsat Kaymakamlığınca karşılandığını ifade etti.

Rehber Öğretmen Cihan Işık ve Şaban Tunçmen ile birlikte ev gezilerini sürdüren Okul Müdürü Hamdi Zengin, şunları kaydetti:

"Bakanlığımızın Aşamalı Devamsızlık Yönetimi Projesi ile Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ev Merkezli Eğitim Projesi eğitim öğretim açısından çok önemli gelişmelerle sonuçlanmaktadır. Eğitim öğretim sürecinde başarı, öğretmen, öğrenci ve veli iletişiminin sağlanması ile elde edilebiliyor. Kaymakamımız da bu anlamda bizlere destek vermektedir."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsat'ta Üç Öğrenci Okula Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement