Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 23 şüpheliden 15'i tutuklandı.

15.05.2014 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 23 şüpheliden 15'i tutuklandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 23 şüpheliden Yusuf F, Yaşar C, Atakan T, Ali S, Harun B, Ömer T, Cem A, Emre İ, Mecit Ö, Emre Ö, Ramazan A, İbrahim G, İsmail D, Murat D. ve Emre B. tutuklandı. 8 kişi ise adli kontrol hükümleri altında serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında yakalanarak işlemleri tamamlanıp dün adliyeye sevk edilen 23 kişiden 7'si tutuklanmış, 15'i serbest kalmıştı. Bugün ise  8 kişi cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten salıverilmişti.

Önceki gün yaklaşık 400 polisin katıldığı ve Atakum, Canik, İlkadım ile Tekkeköy ilçelerinde 68 ayrı adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda, 54 şüpheli gözaltına alınmış, bu kişilerin adreslerindeki aramalarda ise paketler halinde 201 gram esrar, 30 gram bonzai,  21 ecstasy hap ile bir ruhsatsız tabanca bulunmuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement