Samsun Tso Meclisi Gençleşti - Son Dakika
Yerel

Samsun Tso Meclisi Gençleşti

Samsun Tso Meclisi Gençleşti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, meclisin yüzde 40'ının yenilendiğini belirterek, "Değişen meclis üyelerimizin 20'si, 35 yaş altı gençlerden oluşuyor" dedi.

23.05.2013 18:37

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, meclisin yüzde 40'ının yenilendiğini belirterek, "Değişen meclis üyelerimizin 20'si, 35 yaş altı gençlerden oluşuyor" dedi.

Samsun TSO'nun geçen günlerde yapılan seçimlerinde Meclis Başkanlığı'na seçilen Muharrem Durmuşoğlu ile üyelerin güvenini alarak ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı'na layık görülen Salih Zeki Murzioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Gün boyu süren ziyaretçiler arasında TMO Müdürü Fahri Kesepara, Ticaret İl Müdürü Mustafa Kocaman, THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. Ziyaretçiler, Samsun TSO Meclis Başkanı Murarrem Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretçiler arasında yer alan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na gençlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Konuşmasında Murzioğlu'nun her platformda kendilerini sahiplendiğine dikkati çeken Özden, "Meclisinizde gençlere yer verdiğiniz için sizlere müteşekkiriz. Bu da bizi sahiplendiğinizin en iyi göstergesidir" dedi.

"GENÇLERE DESTEK BOYNUMUZUN BORCU"

Gençlere büyük önem verdiğini kaydeden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nin yüzde 40'ının yenilendiğini belirtti. Mecliste genç sayısının arttığına dikkati çeken Murzioğlu, "Değişen meclis üyelerimizin 20'si 35 yaş altı gençlerden oluşuyor. Eğer yasalardan dolayı meclis üyesi toplam sayımız düşmeseydi en az beş kadın meclis üyemiz olacaktı. Şu anda iki kadın meclis üyemiz var. Bu sayı, öyle büyük sayılara sahip meclislerde dahi yok. Samsun TSO'nun bir asırlık geçmişinde kadın meclis üyesi olmamış. Ama şimdi gençlerimizle birlikte gelen iki kadın meclis üyemiz var. Şahsım olarak derneğinizi ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi sizler Samsun'un geleceğisiniz. Sizlere destek vermek boynunun borcu. Bu koltuklar gelip geçici. Yarın bu koltuklarda sizler oturacaksınız. 'Meclisi gençleştireceğiz' demiştik ve bu oldu. Gelecekte gençlerimize yeni gençler eklenecek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlere ağabeylik yapmaya hazırız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Tso Meclisi Gençleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement