Sancaklıkayadibi Muhtarlık Binasına Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Sancaklıkayadibi Muhtarlık Binasına Kavuşuyor

Sancaklıkayadibi Muhtarlık Binasına Kavuşuyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıkayadibi Mahallesinde yapımı devam eden muhtarlık ve çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu.

20.07.2015 17:25

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıkayadibi Mahallesinde yapımı devam eden muhtarlık ve çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, mahalle halkının sosyalleşebileceği güzel bir bina kazandıracaklarını söyledi.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sancaklıkayadibi Mahallesinde muhtarlık ve çok amaçlı salon olarak kullanılmak üzere bina yapımına başladı. Başkan Çelik, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen, Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ve Sancaklıkayadibi Mahalle Muhtarı Cevat Sinir ile birlikte mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle halkının sosyalleşebileceği mekanlara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Çelik, "Mahallemizde bir muhtarlık binamız ve çok amaçlı salonumuz yoktu. Daha önce yapılmamış. Şuana kadar da bir vatandaşın yeri kullanılıyordu. Hızlı bir şekilde projelendirme çalışmamızı yaptık. Nasip olursa mahalle halkının bir araya gelerek, sosyalleşebileceği güzel bir mekanı hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Bir yandan da parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Sancaklıkayadibi Mahalle Muhtarı Cevat Sinir ise, Başkan Çelik'e mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından parke taşı döşeme çalışmaları incelendi. Ayrıca ova yolları çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sancaklıkayadibi Muhtarlık Binasına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement