Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan Açıklaması

Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan, MST Bekoloderlerin Kütahya'nın Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belde belediyelerinin de tercihi olduğu bildirdi.

27.01.2012 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan, MST Bekoloderlerin Kütahya'nın Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belde belediyelerinin de tercihi olduğu bildirdi.

Atsan, yaptığı yazılı açıklamada, Sanko Makina tarafından üretilen MST Bekoloderden Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belediyelerinin birer adet alarak yeni projeler için güçlerine güç kattıklarını belirtti.

İş makinesi sektöründe kalite kadar satış sonrası hizmetlere de önem veren kullanıcıların Sanko Makina'nın yaygın yedek parça ve servis ağı sayesinde ürün gamındaki tüm makine ile ataşmanları gönül rahatlığıyla tercih ettiklerini ifade ederek, MST Bekoloderlerin, belde belediyelerinin de tercihi olduğunu kaydetti.

-Sanko Makina-

Sanko Makina, ağırlıklı olarak iş ve inşaat makineleri sektöründe hizmet veriyor. Sektörde dünyaca ünlü firmaların Türkiye temsilciliğini yürütmenin yanı sıra, üretimini Gaziantep'te gerçekleştirdiği MST markası ile sektöre 2003 yılından bu yana hizmet sunuyor.

MST marka kazıcı yükleyiciler ve teleskobik forkliftler, Gaziantep'ten Türkiye geneline pazarlanıyor. MST markasını taşıyan iş makineleri, ihraç edildiği 40'a yakın ülkede Türkiye'nin bayrağını dalgalandırıyor.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement