Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünce eğitim hayatına geç başlayan öğrencilere yönelik moral gezisi düzenlendi.

09.04.2012 14:20

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünce eğitim hayatına geç başlayan öğrencilere yönelik moral gezisi düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı" kapsamında kent merkezinde ve köylerinde okula hiç başlamamış, devamsız ya da yaşıtlarından en az 3 sınıf geride öğrenim gören 450 öğrenci, 2 grup halinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan gezi kapsamında kentin tarihi ve turistik yerlerini dolaştı. Alışveriş merkezlerini gezen çocuklar daha sonra sinemaya götürüldü.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şarmış, programın kentte 4 yıldır uygulandığını belirterek, bu sayede binlerce çocuğun okula kazandırıldığını belirtti.

Bunun büyük çoğunluğunu kız çocuklarının oluşturduğunu aktaran Sarmış, hem velilerin hem de öğrencilerin uygulamadan memnun olduğunu kaydetti.

-Şanlıurfa Belediyesi'nin çalışmaları

Şanlıurfa Belediyesi, kentteki üst yapı çalışmalarını 13 noktada sürdürüyor.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce Sancaktar, Muradiye, Eyüp Nebi, Eyyüpkent, İpekyol ve Buhara mahallelerinde parke taşı çalışması, Eyüp Kent Mahallesi'nde pazar yeri, Yenice Mahallesi'nde de yol yapım çalışması yürütüyor.

Ayrıca, Yavuz Selim ve Süleymaniye mahallelerindeki sokaklarda merdiven, Cengiz Topel Caddesi'nde de asfaltlama yapan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı planlıyor.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement