Şanlıurfa, İzmir Travel Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa, İzmir Travel Fuarı'nda

Şanlıurfa, İzmir Travel Fuarı\'nda

İzmir Travel Türkiye 2013 Turizm Fuarda Şanlıurfa rüzgârı esti. Şanlıurfa standına turizmciler ve İzmir halkı büyük ilgi gösterdi.

06.12.2013 11:12  Güncelleme: 11:18

Stantta Şanlıurfa tanıtım CD'leri, İngilizce ve Türkçe tanıtım broşürleri, masa takvimi, duvar takvimi ve Göbeklitepe temalı bez çantalar dağıtıldı.

Şanlıurfa valiliğinin koordinasyonunda hazırlanan ve Şanlıurfa Belediyesi ile Sivil Toplum Örgütlerinin ortaklaşa açtığı standın ilk ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan oldu. Göbeklitepe'nin çok büyük bir değer olduğunu söyleyen Özarslan, Şanlıurfa'nın gerek kültür gerek turizm potansiyeli bakımından gelişmekte olduğu ve Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa Mozaik Müzeleriyle beraber Kültür destinasyonu oluşacağını ifade etti. Özarslan, Şanlıurfa'ya çok değer verdikleri ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

İzmir Travel Türkiye 2013 Turizm Fuarda, Şanlıurfa Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman Yazmacı ile ŞURKAV yetkilisi, Şanlıurfa Seyahat Acenteleri ve otel yetkilileri hazır bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa, İzmir Travel Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement