Sarıgöl'de Sağlık Çalışanları Terörü Kınadı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Sağlık Çalışanları Terörü Kınadı

Sarıgöl\'de Sağlık Çalışanları Terörü Kınadı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi, Sarıgöl Devlet Hastanesi ve Sarıgöl Aile Hekimleri bir araya gelerek, son günlerde sağlık çalışanlarına ve hastanelere yönelik terör saldırılarına tepki gösterdi.

28.10.2015 16:22

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi, Sarıgöl Devlet Hastanesi ve Sarıgöl Aile Hekimleri bir araya gelerek, son günlerde sağlık çalışanlarına ve hastanelere yönelik terör saldırılarına tepki gösterdi.

Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde düzenlenen teröre tepki eyleminde Sarıgöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman ve Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hüsnü Topaloğlu, öncülüğünde toplanan sağlık çalışanları adına açıklama yapan Opr. Dr. Mehmet Karaduman " Diyarbakır'da sağlık çalışanlarını öldürüldü. Şemdilli'de hastane bombalı saldırı yapıldı. Bu tür olayların son bulmasını istiyoruz ve terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Tek amacımız hayat kurtarmak. İnsanımızın sağlığına hizmet etmektir. Çalışanlarımızın bu saldırılara maruz kalmaları asla kabul edilemez. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Sağlık Çalışanları Terörü Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement