Sarıgöl'de Üzüm Tanıtma Grubu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Üzüm Tanıtma Grubu Toplantısı

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sultaniye üzümünün tanıtımı için çeşitli çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

27.01.2012 11:01

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sultaniye üzümünün tanıtımı için çeşitli çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

Sarıgöl Üzüm Tanıtma Grubu, ziraat odasında bir araya geldi. Toplantıya Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Toy, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yar. Doç. Dr. Nuray Cebeci, Kızılay Sarıgöl Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, toplantıda yaptığı konuşmada, Sarıgöl'ün Sultaniye üzümünün merkezi olduğunu belirterek, "Bu yıl marka tescili yaptıracağız. Mayıs ayında Sarıgöl'den dört çiftçimiz ile iki ziraat mühendisimizi İspanya'ya göndereceğiz. Sarıgöl Ziraat Odası olarak bu yıl içinde altı yabancı dilde Sarıgöl Sultaniye üzümlerini tanıtmak için internet sitesi hazırlatacağız"dedi.

Sarıgöl Belediye Ömer Karcı da bu tür çalışmalara mevzuatlar çerçevesinde gerekli yardımları yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Üzüm Tanıtma Grubu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement