Sarıkamış Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Niğde Üniversitesi'nin Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sarıkamış Destanı Fotoğraf Sergisi açıldı.

03.01.2012 15:49

Niğde Üniversitesi'nin Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sarıkamış Destanı Fotoğraf Sergisi açıldı.

Kültür ve Sanat Evi'ndeki serginin açılışına, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Şener, Prof. Dr. Murat Alp, Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Genel Sekreter Doç. Dr. Ethem Akyol, Askerlik Şube Başkanı Personel Yarbay Kadir Okyay, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, okul müdürleri, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Rektör Görür, açılışta yaptığı konuşmada, Sarıkamış destanını konu alan fotoğraf sergisi açtıklarını belirterek, "Sarıkamış, Türk tarihinin hüzünlü bir sayfası, kahraman Mehmetçiğin tabiat şartlarıyla savaştığı bir kahramanlık destanıdır. Karın hem kefen hem kabir olduğu bir yerdir. Bugün bu kahraman Mehmetçiklerimizi, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak bu fotoğraf sergisini açıyoruz" dedi.

Sergi, yarına kadar açık kalacak.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement