Sarıkamış Kaymakamı Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Kaymakamı Esnafı Ziyaret Etti

Sarıkamış Kaymakamı Esnafı Ziyaret Etti

Kars'ın Sarıkamış ilçe Kaymakamı Enis Aslantatar, köy, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafı ziyaret eden Aslantatar, esnafa Sarıkamış'a gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamaları konusunda önerilerde bulundu. Kaymakam Aslantatar, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunarak bir süre sohbet etti.

22.02.2024 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Kaymakamı ilçe esnafıyla buluştu, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Kars'ın Sarıkamış ilçe Kaymakamı Enis Aslantatar, köy, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Aslantatar, vatandaşların sorunlarını dinliyor, sorunların çözümünü sağlıyor.

Türkiye'nin en önemli kayak merkezinin bulunduğu Sarıkamış'ta esnafı ziyaret eden Kaymakam Enis Aslantatar, esnafın çayını içti, esnafa Sarıkamış'a gelen yerli ve yabancı turistleri en güzel bir şekilde ağırlamaları hususunda önerilerde bulundu.

Kaymakam Aslantatar, ziyaret ettiği esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunarak bir süre sohbet etti. Sarıkamış'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslantara, Sarıkamış'ı el birliğiyle daha iyi yerlere getireceklerini kaydetti.

Kaymakam Enis Aslantatar, esnaf ziyaretinin ardından kaymakamlığa geçti. Aslantatar'ın esnaf ve köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Kaymakamı Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bozoklu özcan: ne güzel darısı sayın urla kaymakamına 0 0 Yanıtla

Advertisement