Sarıkamış'ta Üniversite Adaylarına Yönelik Ücretsiz Kurs! - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Üniversite Adaylarına Yönelik Ücretsiz Kurs!

Sarıkamış\'ta Üniversite Adaylarına Yönelik Ücretsiz Kurs!

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde lise mezunlarına yönelik ücretsiz LYS-YGS kursları başladı.

24.10.2015 19:44

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde lise mezunlarına yönelik ücretsiz LYS-YGS kursları başladı.

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri kurslar, Sarıkamış Şehit Fikret Gündüz Ortaokulu'nda verilmeye başladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atakan Karabağ, Sarıkamış'ta üniversiteye hazırlanan gençlere bir nebze olsun katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Karabağ, "Lise mezunu olan arkadaşlarımızın kaygılarını ortadan kaldıracak bir çalışma yaptık. Hiç endişe etmeyin bizler, sizlerin üniversiteye girmeniz için her türlü fedakarlığı yapacağız. Sizlerin de kurslara riayet etmeniz ve disiplinli çalışmanız gerekir. Şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ümran Ekinci'de, dershaneleri aratmayacak hatta daha da başarılı olacaklarını, öğrencilerin hayallerindeki üniversitelere yerleşmeleri için her türlü imkanı sunacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Şube Müdürleri Atakan Karabağ, Erdal Karakurt ile okulun müdür yardımcıları Hakan Şahin ve Gözde Karakaş, sınıflarda incelemelerde bulundu.

Kursa başlayan Üniversite adayları Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimler gibi alanlarda hafta sonları 16 saat ders görecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Üniversite Adaylarına Yönelik Ücretsiz Kurs! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement