"Savaş Güç ve İnanç Sergisi" - Son Dakika
Yerel

"Savaş Güç ve İnanç Sergisi"

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yerli ve Yabancı 28 Sanatçının 34 Eserinin Yer Aldığı "Savaş Güç ve İnanç Sergisi"Nin Açılışını Yaptı.

25.03.2011 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yerli ve yabancı 28 sanatçının 34 eserinin yer aldığı "Savaş Güç ve İnanç Sergisi"nin açılışını yaptı.

Anadolu Medeniyetleri Müzesindeki sergiyi gezen Günay, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde ilk kez tarih ile sanatın buluştuğunu ifade ederek, bunun ilginç bir deneyim olduğunu söyledi.

Koleksiyoner Dağhan Özil'in "İnanç Odası Koleksiyonu"ndan seçilen eserlerin yer aldığı sergide, Bedri Baykam, Halil Akdeniz, Filiz Azak, Ramazan Bayrakoğlu, Fred Bervouts, Sabine Boehl, Bubi, Philippe Cognee, Jiri Georg Dokoupil, Jan Fabre, Gotthard Graubner, Mehmet Günyeli, Ramin Haerizadeh, Ergin İnan, Gülsün Karamustafa, Markus Lüpertz, Jonathan Meese, Hermann Nitsch, A. R. Penck, Jaume Plensa, Gerhard Richter, Thomas Ruff, Johan Tahon, Ömer Uluç, Koen Vanmechelen, Ben Willikens, Ekrem Yalçındağ ve Fahrel Nissa Zeid'in eserleri yer alıyor.

Sergi, 9 Kasım 2011 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Savaş Güç ve İnanç Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement