Şefkatli Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ertekin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şefkatli Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ertekin Açıklaması

Afşin Şefkatli Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref Ertekin, füze kalkan sistemini boykot etmek için Kürecik'e gideceklerini söyledi.

09.03.2012 14:22

Afşin Şefkatli Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref Ertekin, füze kalkan sistemini boykot etmek için Kürecik'e gideceklerini söyledi.

Ertekin, yaptığı açıklamada, Malatya'nın Kürecik ilçesinde, Amerikan ve İsrail'i korumak için füze kalkan sistemi kurulduğunu öne sürdü.

Füze kalkan sisteminin yanlışlığını duyarlı halka anlatmaya çalışacaklarını ifade eden Ertekin, şöyle konuştu:

"Füze kalkan sistemini boykot için yarın saat 10.00'da Kürecik'e gideceğiz. Bütün duyarlı vatandaşlarımızı boykota çağırıyoruz. Bu boykotu her cumartesi füze kalkanı buradan kaldırılana kadar gerçekleştirmek istiyoruz.

Oraya kurulmuş olan füze radar sistemini insanlığımızın ayıbı olarak görüyorum. Bu olay Türkiye'nin ve Müslüman alemin alnına çalınan kara bir lekedir. Bu füze kalkan sistemi neden kuruldu- Amerika ve İsrail bu sayede İran'ı rahatça tehdit edebilecek. Biz bu olaya müsaade etmeyeceğiz ve bize düşen görev ve sorumluluğumuzu bilerek bu olayın son bulması için elimizden geleni yapacağız."

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şefkatli Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ertekin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement