Şehit Engin Demirci Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şehit Engin Demirci Parkı Açıldı

Şehit Engin Demirci Parkı Açıldı

1994 yılında Van Gevaş'ta şehit düşen Engin Demirci'nin adının verildiği park duygu dolu bir törenle hizmete girdi.

07.06.2012 13:17

1994 yılında Van Gevaş'ta şehit düşen Engin Demirci'nin adının verildiği park duygu dolu bir törenle hizmete girdi. Başkan Tatı, Demirci'nin anne, baba ve ağabeyi ile birlikte açılışı gerçekleştirdi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, her Çarşamba günü bir açılış veya temel atma töreni hedefini bu kez Yaylacık Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Mahallede yapılan ve Şehit Jandarma Komando Er Engin Demirci'nin ismi verilen parkın açılış törenine CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Ak Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Yusuf Kenan Çakar, Buca Kent Konseyi yöneticileri, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Muhtarlar ve mahalle halkı katıldı.

Mahalle Muhtarı

Mustafa Kuloğlu park nedeniyle ve çalışmaları nedeniyle Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya teşekkür etti ve bir başka alanda daha park yapılmasını istedi.

Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ise Başkan Ercan Tatı ve Belediyeye teşekkür ederken, Ülkesi için canını feda eden şehit Engin Demir'in parka adının verilmesine müteşekkir olduklarını kaydetti.

(HK)

07.06.2012 12: 57: 37

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Engin Demirci Parkı Açıldı - Son Dakika


Advertisement